ClickCease
Your Cart
HomeDespre VelopaTipuri de parteneriFormular de înscriere
Clubul VELOPA
Pasiunea pentru mașini trebuie răsplătităIntră în Clubul Velopa.
Pentru noi, mașina e parte din familie, iar anvelopele potrivite ne dau siguranță și ne protejează la fiecare nouă experiență pe șosea. De aceea, în Clubul Velopa avem nevoie de oameni care să iubească mașinile cel puțin la fel de mult ca noi și să știe să recomande mai departe anvelopele de care ele au nevoie.
Cum e în Clubul Velopa?
Avem în comun două lucruri importante: pasiunea pentru mașini și grija pe șosea. Acestea ne aduc împreună.
Iar împreună ne putem asigura și că totul merge strună: fiecare membru care recomandă sau achiziționează anvelope de la noi primește discounturi, premii și o mulțime de beneficii.
Ce tip de membru
al Clubului Velopa pot deveni?
În funcție de cum alegem să colaborăm, te poți încadra într-una dintre categoriile de membri:
Partener
Poți deveni Partener Velopa dacă ai
o vulcanizare sau un service unde
vinzi anvelope. În funcție de nevoile tale și comenzile
pe care le plasezi în contul tău Velopa, noi îți oferim discounturi și beneficii.
Sună bine
Antreprenor
Vrei să distribui anvelopele noastre, dar nu ai un service sau vulcanizare? Poți deveni Antreprenor Velopa, adică revânzător al anvelopelor, și vei primi discounturi și beneficii în funcție de comenzile plasate în contul tău Velopa.
Sună bine
Ambasador
Recomandă anvelopele noastre mai departe și nu uita să-ți anunți prietenii să folosească codul tău unic. De la noi vei primi un procent din fiecare comandă la care este folosit acel cod.
Cum faci rost de el?
Sună bine
Înscrie-te in Clubul Velopa
Dacă nu ești sigur cum vrei să colaborezi cu Velopa, alege opțiunea cea mai apropiată de ceea ce îți dorești din formularul de mai jos și putem lua o decizie împreună.
reCAPTCHA verification failed! Please try again.
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.

Newsletter

* E-Mail: